Dostava in Vračila

Brezplačno dostavo si zagotovite z nakupom nad 400€. Naročeno blago  praviloma odpošljemo v 1 do 7-ih delovnih dneh po prejetju kupnine na naš TRR. Več o dostavi in vračilih si preberite spodaj.

Dostava

Dostava s strani ponudnika je možna. Stroški se zaračunavajo po vnaprejšnjem dogovoru s stranko oziroma v spletni trgovini ob oddaji naročila. Pošiljanje se izvede po pošti ali “Ekspres dostava” izbrane kurirske službe ali hitre pošte. Račun za naročeno blago je priloženo k naročenemu blagu ali posebej po pošti v kuverti kot tiskovino. Naročeno blago ponudnik praviloma odpošlje v 1 do 7-ih delovnih dneh po prejetju kupnine na naš TRR (03106-10000619505) . Navedeni rok začne teči po prejemu naročila do 12. ure še isti dan, po 12. uri pa naslednji dan. V primeru, ko naslovnik ob poskusu dostave ni dosegljiv, dobi pisno obvestilo o možnostih prevzema pošiljke. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Za izgubo ali poškodbo pošiljke odgovarja prevoznik, tj. Pošta Slovenije ali drug ob naročilu izbrani prevoznik. Ponudnik v primeru poškodbe ali izgube pošiljke pošlje novo pošiljko, takoj ko je o tem obveščen. Kupec mora o poškodbi ali izgubi pošiljke obvestiti prevoznika in ponudnika. Poštnino plača kupec in ni v ponudnikovo breme, razen če se kupec in ponudnik dogovorita drugače.

Prevzem blaga je možen tudi na sedežu ponudnika ob predhodni najavi vsaj 2 dni prej ali po predhodnem dogovoru.

Postopek naročila izdelka

1. Izberi izdelek in ga dodaj v košarico nato klikni na gumb "Na blagajno" ter oddaj naročilo.

2. Prejeli boste sporočilo o potrditvi vašega naročila, skrbno ga preglejte ter plačajte priloženi račun.

3. Po prejetem plačilu pošljemo vaš izdelek z dostavljalcem Pošta Slovenije ali drugim izbranim ob oddaji naročila.

4. Naročilo prejmete na izbrani naslov od 2-7 delavnih dni od prejetega plačila.

Zamenjava ali vračilo izdelkov

Kupec ima pravico vrniti naročeno gradivo v roku 15-ih dni od prejema pošiljke. Svojo odločitev mora sporočiti na naslov info@valeja.net. Naročeno blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjenem stanju, najpozneje v 15- ih dneh od obvestila o vračilu naročila. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku. Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je blago nepoškodovano in v nespremenjeni obliki in količini, podjetje potrošniku vrne kupnino kot je določeno v teh pogojih.

Naročilo mora kupec vrniti na naslov VALEJA računalniške storitve David Imerovič s.p., C. Jožeta Krajca 4, 1381 Rakek. Potrošnik ob vračilu blaga vrne tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo kupnine. Če so izpolnjeni vsi navedeni pogoji, ponudnik vrne kupnino najpozneje v roku 10 delovnih dni oziroma nadomesti vrnjeno naročilo v skladu z željami kupca ali v skladu z medsebojnim dogovorom.

Stroške pošiljanja za vračilo naročila krije kupec. Ponudnik krije stroške pošiljanja za vračilo blaga le v primeru dostave napačnega blaga; tj., če kupec ne prejme blaga, ki ga je naročil. Za izdelke v E-obliki (prenos datoteke) vračilo izdelka ni možno.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Odstop od pogodbe kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.

FAQs / Pogosta vprašanja

Moje naročilo še ni prispelo. Kje je?

Rok dobave naročila je 2 do 7 delavnih dni. V primeru, da naročila niste prejeli v tem roku je možno, da so vmes prazniki, vikend dnevi oziroma, če ste ob naročilu izbrali tudi kakšno modifikacijo ali dodatno storitev za nadgradnjo izdelka je možno da se dobava temu primerno podaljša. V vsakem primeru nas kontaktirajte in razjasnili bomo kaj se dogaja z vašim naročilom.

Ali dostavljate med vikendi in prazniki?

V primeru naročila oddanega v petek je možna dostava v soboto vendar je to odvisno od vaše pošte in dostavljavca.

Ob praznikih sicer lahko oddate naročilo vendar mi le to pošiljamo ob delavnikih in ne ob praznikih.

Ali dostavljate na mojo poštno številko?

Vsa naročila dostavljamo v vse kraje po Sloveniji.

Ali je možna dostava vseh naročil naslednji dan?

Teoretično je možna dostava naslednji dan v primeru, ko prejmemo plačilo oddanega naročila do 12h na dan oddaje naročila. Seveda je to odvisno tudi od pošte in lokacije izdelka ali je izdelek pri nas ali pri dobavitelju.

Vedno se trudimo, da naročila odpremimo kar se da hitro.

Ali ponujate zavijanje izdelka kot darilo?

Tega načina nimamo v ponudbi v primeru te želje nas kontaktirajte in potrudili se bomo zadovoljiti vašo željo.

Potrebujete pomoč?

  • +386 40 689 042
  • Messenger
  • Telegram
  • Email: info@valeja.net

Delite nas

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that's unhappy for a reason is a problem, a client that's unhappy though he or her can't quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. If that's what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.