AQARA Hub M3

HM-G01D AQARA 6975833351336

Šifra: AQASH-0049 Kategorije: , ,

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

137.99

10 na zalogi

10 na zalogi

14 Kupcev si ogleduje ta izdelek!

Možnosti plačila:

Opis

Najnovejše v domači avtomatizaciji: Aqara Hub M3
Aqara Hub M3 uvaja revolucijo v svetu pametnih domov, pri čemer daje prednost zasebnosti in lokalnemu upravljanju brez potrebe po internetu ali dodatnih centrih. Ta vsestranski most ponuja različne možnosti povezovanja, vključno z dvopasovnim Wi-Fi in PoE (Power over Ethernet), ter ima 360° vrtljiv IR oddajnik, ki integrira klimatsko napravo s sistemom Matter. Z delovanjem v realnem času s klimatskim senzorjem Hub M3 prilagaja temperaturo trenutnim potrebam.


Integracija z več protokoli in enostavna konfiguracija
Hub M3 je most z več protokoli, ki prvič združuje naprave Aqara in drugih proizvajalcev, ki podpirajo Matter. Je jamstvo ne le za zasebnost, ampak tudi za brezhibno konfiguracijo. Pozabite na skrbi glede brezžičnih protokolov – uživajte v udobju in funkcionalnosti, ki ju ponujajo vaše pametne naprave.


Lokalni nadzor in zanesljivost
M3 je izboljšana različica prejšnjih vozlišč Aqara, ki seli avtomatizacijo iz oblaka v lokalne naprave, kar povečuje stabilnost in upravljanje. Funkcija “hub swap” omogoča enostavno nadgradnjo starejših modelov, kar zagotavlja brezhibno avtomatizacijo in nadzor.


Nadzor nad klimatsko napravo in več z infrardečim vmesnikom
S pametnim domačim mostom Aqara M3 boste dobili brezhiben nadzor IR naprav in AC termostatov prek Matterja, prvega za Apple Home. Postavite M3 blizu vaše klimatske naprave, tako da se vsaka sprememba nastavitev takoj odrazi v aplikaciji Aqara in ustvari enotno izkušnjo pametnega doma.


Izjemna žična in brezžična povezljivost
Uživajte v višjih hitrostih, boljši pokritosti in zanesljivejši internetni povezavi z dvopasovnim Wi-Fi in vrati RJ45. M3 Hub ponuja tudi prilagodljive možnosti napajanja prek PoE in USB Type-C.


Zasebnost in varno shranjevanje podatkov
Hub M3 izboljša vašo zasebnost s shranjevanjem podatkov neposredno v vašo napravo, ne da bi jih pošiljal v oblak, kar zagotavlja zaščito vaših osebnih podatkov.


Enostavna nastavitev, kjerkoli želite
Pametni domači most Aqara M3 je zasnovan z mislijo na prilagodljivost, saj ponuja različne možnosti napajanja in povezljivosti ter preprosto povezljivost in konfiguracijo prek aplikacije Aqara Home zahvaljujoč funkciji Magic Pair, zaradi česar je uporabniku prijazen tudi za začetnike in v različnih scenarijih namestitve.


Zmogljiv zvočnik za vsako situacijo
Hub M3 ima zvočnik, ki ne predvaja samo zvokov, ampak tudi melodije zvonjenja po meri. Samodejno lahko sproži alarm, ko senzor gibanja in svetlobe P2 zazna prisotnost, kar popolnoma ustreza vašim potrebam.


Tehnične podrobnosti:

  • Model: HM-G01D
  • Vhodna moč: 5V⎓2A
  • PoE vhod: 48 V⎓0,27 A
  • Dimenzije: 105 × 105 × 36,5 mm
  • Brezžični protokoli:
    Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2,4 GHz/5 GHz,
    Zigbee/Thread IEEE 802.15.4,
    Bluetooth 5.1
  • Delovna temperatura: -10°C~50°C
  • Delovna vlažnost: 0~95 % RH, brez kondenzacije
  • Vsebina kompleta:
    Hub M3 × 1,
    Uporabniški priročnik × 1,
    Kabel USB-A v USB-C × 1,
    Komplet vijakov in sider × 1,
    Bracket × 1

Spletna stran proizvajalca

Specifikacije

Mnenja strank

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.