Camry LCD Planetarni kuhinjski robot 2000W 5L CR 4223

CR4223 CAMRY 5903887803076

Šifra: CAMGA-CR4223 Kategoriji: ,

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

127.99

6 na zalogi

6 na zalogi

17 Kupcev si ogleduje ta izdelek!

Možnosti plačila:

Opis

Višja raven kuhanja.

Planetarni kuhinjski robot postaja častna oprema v naših kuhinjah. Cenimo njegovo večfunkcionalnost in praktičnost. Planetarno gibanje mešanja omogoča, da se vse sestavine temeljito premešajo, 6-stopenjske nastavitve hitrosti pa pomagajo prilagoditi hitrost vrtenja vrsti mešanih izdelkov. Moč 2000 W je potrebna za opravljanje tako časovno zahtevnih in moči potrebnih nalog, kot je gnetenje testa za kruh, zvitke ali rogljičke. Nižje stopnje hitrosti so idealne, če želite stepati beljak, masleno kremo ali združiti sestavine za krhko testo. Nagibna glava in velika posoda iz nerjavečega jekla s prostornino do 5 litrov zagotavljata udobno delo in združevanje še več sestavin. Stabilne sesalne noge bodo preprečile premikanje naprave na pultu, proti pljuskalni pokrov pa jo bo zaščitil pred umazanijo.

Robot za posebne naloge

Sodobni kuhinjski robot ima prednost pred drugimi mešalniki: lahko ga uporabljate za številne naloge hkrati, ne da bi ga morali držati v roki. Zahvaljujoč trem nastavkom: kljuki za gnetenje, metlici za mešanje in metlici za stepanje jajc, lahko enostavno mešate suhe in mokre sestavine, stepate peno, gnetete testo in drobite mehke izdelke, kot je kuhano meso. Osvetljen gumb omogoča enostavno izbiro želene hitrosti. Set vključuje plastično lopatico, s katero boste poskrbeli, da bodo vsi izdelki temeljito premešani in boste testo prenesli iz posode v ponev. Napravo je enostavno vzdrževati čisto, saj je dovolj, da posodo operete v topli vodi z dodatkom mila in obrišete ohišje s krpo. To je naprava, ki bo pospešila naše delo v kuhinji in nas spodbudila k eksperimentiranju in pripravi tudi časovno zahtevnih jedi!

Planetarni mešalni sistem LCD zaslon za: • nastavitev časa delovanja v razponu 30 sek. – 30 minut • nastavitev vrtenja motorja: 1-6 hitrosti + pulzni način Nagibna glava Velika posoda iz nerjavečega jekla 5,0 L Proti pljuskalni pokrov Osvetljen gumb 3 nastavki: • Kljuka za gnetenje testa • Mešalec • Metlica za stepanje jajc Plastična lopatica Primerno za pomivalni stroj: Dovoljeno: posoda, metlica za stepanje jajc Ni primerno za pomivalni stroj: kljuka za gnetenje, mešalec, plastična lopatica Stabilne sesalne noge Dolžina napajalnega kabla 93 cm Zaščita pred preobremenitvijo motorja Moč 1300W Maksimalna moč 2000W 220-240V ~50Hz Dimenzije izdelka: 32,5 x 22,5 x 27,0 cm Dolžina napajalnega kabla 105 cm Tip vtiča: C Barva: srebrna

Specifikacije

Mnenja strank

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.