SONGMICS Poštni nabiralnik, GMB20AG

GMB20AG SONGMICS 6955880358229

Šifra: SONDV-GMB20AG Kategorije: , ,

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

30.99

4 na zalogi

4 na zalogi

18 Kupcev si ogleduje ta izdelek!

Možnosti plačila:

Opis

Poštni nabiralnik SONGMICS, stenski poštni nabiralnik, zaprta ključavnica z bakrenim jedrom, držalo za časopise, okna za pregledovanje in napisna tablica, enostaven za namestitev, antracitno siv GMB20AG

  • [Kakovostna zaščita]

Poštni nabiralnik s kakovostnim jeklom in ključavnico z bakrenim jedrom ter zaščitnim pokrovčkom, ki ga ni lahko zarjaveti, nudi vaši pošti kakovostno zaščito, medtem ko vam njegov izstopajoči slog omogoča sprejemanje pošte na privlačen način.

  • [En pogled pove]

Čakate na pomembno pošto? Tri prozorna okenca vam bodo povedala odgovor; priročna je tudi tablica z imenom, če želite nanjo napisati svoje ime.

Poštni nabiralnik vključuje držalo za časopise, ki omogoča prostorno namestitev pošiljk – v njem lahko shranite časopise, kataloge in naročene revije, ki vas obveščajo o novostih.

  • [Enostavna namestitev]

Ni vam treba na vse strani iskati, kako namestiti poštni nabiralnik; s priloženimi vijaki, razteznimi vijaki in gumijastimi distančniki boste lahko ta eleganten poštni nabiralnik preprosto obesili v bližino vhodnih vrat ali verande, pripravljen za sprejemanje prispele pošte.

  • [Kaj dobite]

Eleganten poštni nabiralnik s kakovostno ključavnico in ključi, ki nudi varno zavetje za vašo pošto in časopise, hkrati pa krasi zunanjost vašega doma

Specifikacije:
– Barva: Barva: antracitno siva
– Material: Prah
-prevlečeno jeklo
– Velikost izdelka: 30,5 x 9,5 x 33,3 cm (d x š x v)
– Teža izdelka: 1,6 kg

Vsebina paketa:
– 1 x poštni nabiralnik
– 1 x torbica za dodatke

Specifikacije

Mnenja strank

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.